• Ponedeljak - Petak : 08:00 do 20:00
 • Subota : 08:00 do 14:00

PRP Plazma

PRP Plazma

Revolucionarna procedura koja daje zapanjujuće rezultate i spada u najpopularnije metode podmlađivanja kako u svetu, tako i kod nas.

PRP Plazma je tretman kojim se sopstvenim ćelijama uzetim iz krvne plazme podmlađuju željeni delovi na potpuno prirodan način. Popularnost ovog tretmana je zasnovana upravo na činjenici da je tretman potpuno prirodan a daje neverovatne rezultate.

Pomlađivanje kože PRP Plazmom daje akcenat prirodnoj regeneraciji kože.

Kome je tretman PRP Plazma namenjen?

PRP Plazma je namenjena damama i muškarcima koji žele da na potpuno prirodan način ostvare osvežen mladalački izgled, damama i muškarcima koji žele da njihova koža bude savšena i da blista bez obzira na godine.

Poboljšanje teksture, tonusa kože, tena jesu želje svih koji prelaze 30-u godinu. Ovo ne znači da je procedura namenjena samo osobama u ovoj životnoj dobi već da je nakon 30-e godine poželjno početi sa tretmanom podmlađivanja kako bi koža uvek bila lepa i jedra.

Koje delove je moguće tretirati PRP Plazma tretmanom?

Pomlađivanje kože PRP Plazmom je procedura pogodna za tretiranje, osim kože lica i predeo vrata, šake, podbradak, čelo.(dopisati ako se još nesto može tretirati)

Nazolabijalne bore oko usana se veoma uspešno uklanjaju ovom procedurom a takođe se može povećati i volumen usana.

Rezultati podmlađivanja?

Rezultati podmlađivanja su vidljivi već nakon nedelju dana a potpun efekat se dobija nakon 4-6 nedelja. Kako dani prolaze vaše lice će biti sve lepše a vi ćete jednostavno zablistati, a koža će biti blistava i sjajna! Tretman je poželjno ponoviti nakon dve godine kako bi se koža održavala.

Koliko traje tretman i oporavak nakon tretmana?

PRP Plazma tretman podmlađivanja kože traje oko 30 minuta.
Nekada je moguće da se pojavi otok ili crvenilo, ali se iritirana koža vraća u pređašnje stanje veoma brzo a najčešće je moguće vratiti se dnevnim obavezama odmah.

Naši pacijenti se često nakon tretmana vraćaju na posao.

NE ZABORAVITE!

Vi ne morate znati koja je procedura najbolja za vašu kožu ili kojom će se procedurom postići najbočji rezultat.

Samo treba da shvatite koje su regije vama kritične i koji su to delovi koje biste vi menjali, a naš tim stručnjaka će vam predložiti procedure koje će dati najbolje rezultate.

Doktori

 • Dr Aleksandra Sekulić Frković

  (mezoterapija)

  Detaljnije
 • Dr Irina Dimura

  (specijalista dermatovenerologija)

  Detaljnije