• Ponedeljak - Petak : 08:00 do 20:00
 • Subota : 08:00 do 14:00

Mezoterapija

Mezoterapija

Mezoterapija lica, vrata i dekoltea

Nakon navršenih 30-35 godina, nežna osetljiva koža zahteva dodatnu profesionalnu negu. Više nisu dovoljne samo posete kožmetičaru i kućna nega već je potrebno da neko ko je medicinski stručan (lekar specijalista dermatologije ili estetske medicine), počne da se temeljno bavi kožom.

Kozmetičkim proizvodima se koža može čistiti i održavati, masažom lica se može malo ubrzati cirkulacija  ali se lice NE MOŽE podmlađivati!

Vremenom koža gubi sjaj i jedrinu, kolagenska vlakna počinju da popuštaju, gubi se tonus, depoi hijaluronske kiseline se prazne…kako bismo ovo na vreme sprečili predstavljamo vam MEZOTERAPIJU, savremenu terapijku metodu koja ima višestruku primenu u medicini i može se koristiti kako za estetske, tako i za zdravstvene probleme. Mezoterapija je prva u nizu procedura koje se preporučuju za podmlađivanje kože lica, vrata, dekoltea ali i šaka.

MEZOTERAPIJA LICA, VRATA I DEKOLTEA je bezbolna procedura kojom se pomoću koktela koži vraća prirodan sjaj, volumen i jedrina. Sadržaj koktela se tankim i finim iglicama ubrizgava u srednji sloj kože.

PAŽNJA: veoma je važno da obratite pažnju na proizvođače koktela koji su vam ponuđeni u klinici koju posećujete, ali i na to da proceuru mogu raditi isključivo lekari specijalisti estetske medicine.

Od čega će se sastojati Vaš koktel zavisi od potreba vaše kože, a Ssastojci koktela se utvrđuju nakon konsultativnog pregleda sa lekarom specijalistom.

Koji problemi se mogu rešiti mezoterapijom?

Mezoterapija je procedura kojom se mogu rešiti problemi finih bora u osetljivim područjima.

Mogu se tretirati ožiljci i akne.

Mogu se tretirati fleke i pigmentacija kože.

Koliko traje i kako izgleda procedura „mezoterapija”?

Procedura traje oko 30 minuta i ukoliko se radi iglom, nanosi se anestetik u vidu kreme. Nakon završetka tretmana moguća je pojava manjih modrica i otoka, dok su alergijske reakcije veoma retke. Pojava modrica i toka je kratkotrajnog karaktera i prolazi u roku od -2 dana.

Savetujemo da nekoliko dana nakon tretmana ne posećujete solarijum, fitnes centre, izbegavate znojenje.

Ukoliko imate problema sa alergijama potrebno je reći lekaru pre procedure.

Doktori

 • Dr Aleksandra Sekulić Frković

  (mezoterapija)

  Detaljnije
 • Dr Irina Dimura

  (specijalista dermatovenerologija)

  Detaljnije