• Ponedeljak - Petak : 08:00 do 20:00
  • Subota : 08:00 do 14:00

Lekarske službe

Hirurgija

Naš hirurški tim Vam omogućava da u komfornom ambijentu ordinacije i sale za intervencije Alexander Clinic, kroz razgovor, klasičan fizikalni preged, dopunske dijagnostičke metode i hirurške intervencije dođemo do rešenja vašeg zdravstvenog problema.

Obratite nam se ukoliko primetite bilo kakvu promenu na vašem telu, zadobijete povredu, osećate bolove u trbuhu, tegobe u analnoj regiji, gubite na telesnoj težini ili ne možete da protumačite urađene laboratorijske, ultrazvučne, CT ili endoskopske preglede.

Pregled i manju hiruršku intervenciju možemo uraditi odmah ili u terminu koji vama najviše odgovara, dok ćemo se za termine eventualnih većih operacija dogovoriti nakon preoperativne pripreme, poštujući vaše vreme i stepen hitnosti.

Takodje Vam možemo ponuditi i uslužno previjanje, skidanje konaca ili gipsa, kao i obradu rana u našoj ambulanti ili u vašem domu uz konsultativni pregled hirurga.

Na raspolaganju su Vam lekari specijalisti sa velikim iskustvom iz opšte i abdominalne hirurgije koji će biti uz Vas sve dok je to potrebno.

Pozivamo Vas da nam poverite brigu o vašem zdravlju, a mi ćemo se potruditi da iskustvom, brzinom, tačnošću i profesionalnošću zadobijemo vaše poverenje.