• Ponedeljak - Petak : 08:00 do 20:00
 • Subota : 08:00 do 14:00

Hijaluronska kiselina

Hijaluronska kiselina

Veoma značajna prirodna supstanca koja se nalazi u vezivnom tkivu ljudske kože i svrha joj je da drži kožu elastičnom i čvrstom, da je hidrira i odražava tonus kože. S obzirom da je hijaluronska kiselina prirodna supstanca, veoma je bezbedna i ne izaziva alergijske reakcije tako da ne može doći do infekcija.

Vremenom, kako starimo, dolazi do spontane resorpcije hijaluronske kiseline, što za posledicu ima gubitak elastičnosti, tonusa, smanjuje se hidratacija kože i pojavljuju se prve bore.

Da li postoji rešenje?

Apsulutno, hijaluronska kiselina kao potpuno prirodna supstanca spada u najčešće procedure podmlađivanja jer se može aplikovati kako na lice, tako i na vrat a da se pri tom zadržava prirodan izraz lica sa potpuno očuvanom mimikom. Jedino što nestaje, to su bore.

Osim lica i vrata, mogu se tretirati šake, popunjavati usne i bore oko usana, konturirati jagodice, takođe se mogu popunjavati i sitni ožiljci.

Kada je pravo vreme za tretman?

Pravo vreme za tretman hijaluronskom kiselinom jeste nakon pojave prvih bora jer se manje bore lakše koriguju a koža jednom tretirana ovom prirodnom materijom, sporije stari.

Rezultati nakon aplikovanja

Hijaluronska kiselina daje rezultate odmah vidljive i dugoročne. Predeo na koji se aplikuje hjaluronska kiselina postaje čvrst, elastičan i zategnut a bore odmah nestaju. Koža je podmlađena i svežija.

Sam tretman je bezbolan jer se pre pre aplikovanja hijaluronskih filera na odredjenu regiju, nanosi anestetik u obliku kreme.

Doktori

 • Dr Aleksandra Sekulić Frković

  (mezoterapija)

  Detaljnije
 • Dr Irina Dimura

  (specijalista dermatovenerologija)

  Detaljnije