• Ponedeljak - Petak : 08:00 do 20:00
 • Subota : 08:00 do 14:00

Biorevitalizacija

Biorevitalizacija

Hidrirana, jedra i zdrava koža, lice bez bora koje ne odaje godine, lepota koja se vidi već pri prvom pogledu!

Estetska medicina nam je ponudila savršenu, savremenu metodu podmlađivanja koja briše godine sa vašeg lica.

Biorevitalizacija je injekciona metoda čiji zadatak nije samo da obriše godine sa kritičnih delova već da pospeši potencijale kože i da kožu regeneriše u potpunosti. Ovom procedurom stimuliše se kolagen i elastin koji su odgovorni za tonus lica i lepotu kože, a istovremeno se stvara antioksidandtno dejstvo.

U kožu se finim iglicama ubaciju kokteli koji sadrže isključivo one sastojke koje je koža vremenom počela da gubi ili da proizvodi u manjim količinama nego što je to potrebno da bi ostala jedra. Hijaluronska kiselina, aminovkiseline, vitamini, antioksidansi, ubrizgavanjem, momentalno vraćaju koži mladalački izgled.

Koliko je tretmana potrebno?

Efekti procedure su vidljivi odmah, već nakon urađene prve procedure, ali su za dobijanje potpunog efekta potrebna 2, 3 ili 4 tremana, a broj tretmana zavisi od stanja kože. Preporučuju se razmaci između tretmana od 6 meseci.

Sve navedeno se može primeniti u najvećem broju slučajeva ali kako biste bili sigurni da je isto primenljivo i u vašem slučaju, predlažemo da zakažete BESPLATAN konsultativni preglegled kod lekara specijaliste.

Sve procedure koje se rade u Alexander Clinic je moguće uraditi odmah nakon pregleda, naravno samo ukoliko se Vi odlučite.

Kako izgleda procedura “BIOREVITALIZACIJA”? 

Biorevitalizacija je tretman koji traje 30 do 45 minuta i veoma je konforan. Pre početka tretmana se nanosi lokalni anestetik u vidu kreme, a nakon delovanja anestetika se finim iglicama obrađuju kritični delovi.

Nakon tretmana koža je blago crvena sa vidljivim ubodima koji se povlače u kratkom roku. U veoma retkim slučajevima može doći do pojave modrica, ali se tada koriste kreme heparinom i arnikom. Promene nastale na koži se povlače spontano u roku od jednog do tri dana.

Tokom prvih 24 časa ne preporučuje se dodirivanje tretiranog područja prstima, masiranje istog ili nanošenje šminke. Tokom tri naredna dana (od momenta tretmana) ne preporučuje se konzumiranje alkohola a takođe se ne preporučuje da u toku narednih 7 dana da pacijent posećuje saunu, solarijum, fitnes klub.

Biorevitalizacija se preporučuje osobama:

– koje žele da podmlade svoju kožu (lice, vrat i dekolte)

– koje žele da poprave tonus kože i povrate ovalan oblik lica

– koje žele da revitalizuju kožu gde je ona najtanja (vrat, predeo oko očiju, dekolte)

– koje često posećuju solarijum ili žele da revitalizuju kožu nakon operacija ili hemijskih pilinga

– kao terapiju kojom se strije značajno mogu umanjiti

Godine nosite sa ponosom jer u njima leže vaša iskustva ali bore niste u obavezi da nosite!

Doktori

 • Dr Aleksandra Sekulić Frković

  (mezoterapija)

  Detaljnije
 • Dr Irina Dimura

  (specijalista dermatovenerologija)

  Detaljnije